Psalmafton

to 27.10 kl. 18.00 - kl. 19.00

Psalmafton Lovisa församlingshem

Psalmafton för alla i församlingshemmet. Vi sjunger nya psalmer tillsammans med Gudstjänstkören, Marcus Kalliokoski och Vera Tollander. Aftonandakt av Kyrkoherde Karl af Hällström.

Under psalmaftonen sjunger vi bl.a Herrens bön, i ekumenisk form med musik från Karibien, bearbetad av Jan Hellberg. Vi sjunger även den bekanta Amazing grace med Catharina Östmans svenska översättning från 2014 och som avslutning Christer Åbergs Aftonpsalm tonsatt av Kaj-Erik Gustafsson.

Det svenskspråkiga psalmbokstillägget innehåller 147 psalmer, och finns till försäljning både som kombinerad och separat bok. Psalmbokstillägget som separat bok kallas Sång i Guds värld och används i Församlingshemmet och Församlingsgården i Lovisa.

Tag kontakt

Vera  Tollander